Португалія – Чехія пряма трансляція матчу Євро-2024 MEGOGO

Португалія – Чехія пряма трансляція матчу Євро-2024 MEGOGO

Португалия — Ирландия. Фото — Getty Images

У вівторок, 18 червня, збірна Португалії в матчі першого туру Євро-2024 зіграє зі збірною Чехії. Матч Португалія – Чехія пройде у Лейпцигу, на стадіоні Ред Булл Арена. Початок матчу збірна Португалії – збірна Чехії о 22:00. Sport Arena розповідає все, що треба знати про пряму онлайн відеотрансляцію матчу першого туру групового етапу Євро-2024 Португалія – Чехія.

Де дивитися Португалія – Чехія онлайн відеотрансляцію у прямому ефірі

У вівторок, 18 червня, матч першого туру Євро-2024 збірна Португалії – збірна Чехії, пряму онлайн відеотрансляцію можна буде побачити і в Україні. Трансляція матчу першого туру групового етапу Євро-2024 Португалія – Чехія буде доступна на платформі Мегого. З сезону 2020/21 сервіс Мегого пропонує трансляції матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи. Та й загалом, усі провідні клуби та турніри світу представлені на платформі.

Медіасервіс MEGOGO став офіційним мовником Євро-2024 в Україні. Усі матчі турніру будуть доступні за спеціальною передоплатою. Партнером трансляцій також буде Суспільне. “Суспільне” транслюватиме матч-відкриття, по одному матчу групового етапу на день, а також половину матчів 1/8 фіналу та наступних стадій турніру, включаючи фінал. Матчі синьо-жовтих також будуть показані на Суспільному.

Завершальний матч першого туру групового етапу. І, крім, власне, результату ще кілька інтриг. Поки що найстаршим футболістом, який зіграв на Євро, залишається воротар збірної Угорщини Габор Кірай. Кіперу на момент матчу з Бельгією під час чемпіонату Європи 2016-го року було 40 років та 86 днів. На Євро-2024 перевершити рекорд Кірая може захисник збірної Португалії Пепе: на момент першого матчу своєї команди на турнірі проти Чехії захиснику Порту буде 41 рік і 113 днів.

А ось Кріштіану Роналду на момент першого матчу своєї збірної на Євро нападнику буде 39 років 134 дні, і якщо він заб’є сьогодні, то стане автором найстаршого голу на чемпіонатах Європи.

Джерело

UkraineNews