У Нікополі від обстрілів рашистів постраждав 37-річний чоловік

У Нікополі від обстрілів рашистів постраждав 37-річний чоловік

   Держава, що прийняла недавній Саміт миру, вирішила діяти радикальніше. Комітет з питань політики безпеки Національної ради Швейцарії — нижньої палати парламенту — схвалив пропозицію, яка дозволить непрямий експорт зброї в Україну. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Blick.

   Тривала агресія рф щодо України "дістала" вже і традиційно нейтральну Швейцарію. Тож незабаром нашим воїнам буде чим іще густіше "насипати" ворогу. 

   Його ж "тактика" щодо мирного населення — стовідсоткове ігнорування правил і звичаїв війни — залишається незмінною. Про нові воєнні злочини рашистів у Січеславщині повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:

   — Через ворожу атаку у Нікополі постраждав 37-річний чоловік. Його госпіталізували з осколковими пораненнями до травматологічного відділення.

У Нікополі від обстрілів рашистів постраждав 37-річний чоловікЗагалом за день окупанти близько десятка разів били по Нікопольщині. Гатили з артилерії та дронами-камікадзе.

   Під ударами був Нікополь, Мирівська, Марганецька та Покровська громади.

Пошкоджена багатоповерхівка й автомобіль.

У Нікополі від обстрілів рашистів постраждав 37-річний чоловікЗа уточненою інформацією через ранковий обстріл у Нікополі пошкоджені 14 будинків, 5 господарських споруд, 2 теплиці, гараж, лінії електропередачі та газогони.

У Нікополі від обстрілів рашистів постраждав 37-річний чоловікВ інших громадах області день минув спокійно.

Тихої ночі.

UkraineNews