“У “Пао” я був Робіном, тепер все буде навпаки”: Джеймс відреагував на підписання Ніка Калатеса

“У “Пао” я був Робіном, тепер все буде навпаки”: Джеймс відреагував на підписання Ніка Калатеса

Джерело: https://www.sdna.gr/mpasket/1208677_tzeims-me-ton-nik-ston-panathinaiko-imoyn-o-rompin-tora-einai-allios-ta-pragmata

MVP Євроліги Майк Джеймс відреагував, що “Монако” підписав Ніка Калатеса. Гравці разом уже виступали в “Панатінаїкосі” в кінці 10-х.

“Зрозуміло, що я був Робіном у “Панатінаїкосі”. Тепер я не збираюся бути Робіном. Все добре. Ви повинні знати свою роль і грати з іншими чудовими гравцями. Іноді потрібно знати, що робити, щоб виграти.

У “Панатінаїкосі” Нік намагався поставити мене на позицію, щоб досягти успіху. Він, очевидно, був домінуючою людиною в команді, і мене це влаштовувало, я робив усе можливе, щоб допомогти команді перемогти. Наразі  команда більше моя. Я знаю, який він, я знаю, що він просто хоче перемогти, тому, очевидно, він пристосується.

Я не хочу, щоб хтось приїхав до “Монако” і змінив свою гру. Я хочу, щоб Нік був собою, я хочу, щоб він грав швидко, пасував, пробував щось, можливо, робив якісь помилки, але почувався максимально комфортно”, – сказав Джеймс у подкасті URBONUS.

UkraineNews