У Запорізькій міськраді депутати звільнили ще одного заступника міського голови

У Запорізькій міськраді депутати звільнили ще одного заступника міського голови

На сесії Запорізької міської ради погодили звільнення заступника міського голови Анатолія Васюка.

Про це стало відомо під час позачергової сесії міськради, передає 061.

Анатолій Васюк один з заступників міського голови, який при колишньому секретарі міськради Анатолії Куртєві відповідав за гуманітарний напрямок – освіту, медицину та культуру.

Відомо, що під час зміни керівництва міськради Анатолій Васюк перебував у відрядженні і його не було звільнено, як трьох інших заступників — першого заступника мера Олександра Власюка ( відповідав за співпрацю з правоохоронними органами, мобілізаційну роботу та цивільний захист),Олександра Казанцева (охорона довкілля та екологія), Степан Махсма (питання благоустрою, дорожня інфраструктура, оптимізація бізнес-процесів комунальних підприємств).

Наразі гуманітарні питання згідно з розподілу обов’язків перейшли до ексдиректора департаменту культури і туризму Сергія Білова.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що під час голосування першим заступником призначили кадрового співробітника СБУ Андрія Бугара, ще однієї заступницею стала колишня в.о. голови Запорізької ОДА та кандидатка на посаду міського голови від партії «Наш край» Елла Слепян та очільник департаменту культури і туризму міськради Сергій Білов.

UkraineNews