Збірна України U-23 у серії пенальті обіграла Кот-д’Івуар U-20 у фіналі турніру Tournoi Maurice Revello

Збірна України U-23 у серії пенальті обіграла Кот-д’Івуар U-20 у фіналі турніру Tournoi Maurice Revello

Сборная Украины U-23, фото — uaf.ua

Збірна України U-23 обіграла Кот-д’Івуар U-20 у фіналі молодіжного товариського турніру Tournoi Maurice Revello у Франції – 2:2, 5:4 по пенальті.

Синьо-жовті відкрили рахунок на початку зустрічі, Денис Шостак скористався грубою помилкою оборони івуарійців. Пізніше українцям вдалась контратака, під час якої Максим Хлань відзначився після пасу Данила Сикана.

Збірна Кот-д’Івуару зуміла відіграти один м’яч перед перервою, затяжна атака завершилася голом Патріка Уотро. А у другому таймі помилилися захисники синьо-жовтих, після чого Уотро оформив дубль.

Підопічні Руслана Ротаня мали нагоду вирвати перемогу, але не реалізували свої моменти. Доля фіналу вирішилась у серії пенальті. Під час шостої спроби Кирило Фесюн відбив удар Люка Зогбе, а Арсеній Батагов забив переможний м’яч.

Збірна України U-23 виграла усі чотири матчі у групі B та з першого місця вийшла у фінал змагань. Раніше на турнірі команда Ротаня розгромила Індонезію U-20 (3:0) та Італію U-21 (4:0), а також перемогла Панаму U-23 (2:0) та Японію U-19 (2:1).

Читайте також: Ротань: Після турніру у Франції визначимося зі складом на Олімпійські ігри-2024

Нагадаємо, у другій половині літа 2024 року Україна вперше у своїй історії візьме участь в Олімпійському футбольному турнірі. Путівку до Парижа команда Руслана Ротаня виборола минулого року, вийшовши до півфіналу молодіжного чемпіонату Європи.

Збірна України зіграє на Олімпіаді-2024 з Аргентиною, Марокко та Іраком. У першому турі підопічні Ротаня зустрінуться із азіатською збірною 24 липня.

  • Tournoi Maurice Revello. Фінал

Україна U-23 – Кот-д’Івуар U-20 – 2:2 (2:1, 5:4 по пен.)

Голи: Шостак, 7, Хлань, 31 – Уотро, 45+3, 59

Джерело

UkraineNews