На Львівщині поліцейські насміхалися з мобілізованого у гумаках (ВІДЕО)

Сьогодні, 18 червня в Telegram-каналах було опубліковано відео, яке двоє поліцейських зняли відео поблизу будівлі місцевого ТЦК у Самборі.

Один з них розповів, що вони якраз супроводили двох чоловіків до Самбірського ТЦК. Далі поліцейські насміхаються з одного з чоловіків, який перебуває на подвір’ї ТЦК і взутий у гумаки.

«В гумаках воїн…», – сказав поліцейський при цьому він вжив нецензурну лайку.

У поліції прокоментували інцидент: 

«На Львівщині за порушення Правил етичної поведінки поліцейськими керівництвом призначене службове розслідування. На час його проведення двоє співробітників одного з територіальних підрозділів поліції Львівщини відсторонені від виконання посадових обов’язків. 

Подію, зафіксовану на відео, правоохоронці виявили під час моніторингу соціальних мереж 17 червня. Оцінка діям поліцейських, які не дотримувалися норм ділового мовлення та професійної етики, дозволили собі зневажливе ставлення до громадянина, буде надана за результатами розслідування.»

За даними ZAXID.NET, відео знімали співробітники турківського відділення Самбірського райвідділу поліції – інспектори сектору реагування патрульної поліції Іван Гурин та Андрій Лило. Двох чоловіків забрали з поля в гумаках і доставили до ТЦК, після чого з них насміхалися.

Джерело

UkraineNews