Пасажири перекрили рух, бо забрали водія: у Львівському обласному ТЦК прокоментували конфлікт на трасі

У соціальних мережах сьогодні, 20 червня, порирювалося відео, на якому громадяни блокують рух на трасі H02 поблизу села Струтин, через не, що водія забрали ТЦК.

Даний інцидент прокоментували у Львівському обласному ТЦК та СП.

«Інформуємо: поліція зупинила автобус, який рухався за маршрутом Тернопіль-Львів. Оскільки у водія були відсутні військово-облікові документи, його запросили у Золочівський РТЦК та СП. Там водію вручили повістку на оновлення облікових даних. Повернувши його через кількадесят хвилин до його автобуса. Відтак автобус продовжив рух.», — зазначили у ТЦК.

Також там наголосили, що в салоні автобуса був ще один водій, тож відсутність першого не впливала на можливість маршрутки продовжити рух, згідно маршруту. Однак пасажири чомусь вирішили вийти на зовні і на певний час заблокувати трасу.

«Нагадуємо: кожен військовозобов’язаний громадянин повинен носити з собою військово-облікові документи. Відсутність документів є підставою для доставлення громадянина до найближчого РТЦК та СП для з’ясування обставин. Водії маршрутних автобусів жодним чином не можуть бути винятковими у цьому плані», — доповнили в ТЦК.

Джерело

UkraineNews