У Києві відбудеться форум експертної мережі «Кримської платформи»

  У Києві відбудеться форум експертної мережі «Кримської платформи»

У Києві 24-25 червня відбудеться Міжнародний форум Експертної мережі «Кримської платформи», повідомляє Кримська правозахисна група.

У перший день пройдуть панелі, присвячені викликам національного рівня та проблематиці захисту прав корінних народів, панелі другого дня присвячені викликам міжнародного рівня.

«Головна мета заходу: обговорити широкий спектр проблем, спричинених окупацією Криму та акваторій Чорного та Азовського морів; провести комплексну оцінку дій експертного середовища, держави Україна та країн-партнерів; сформувати рекомендації щодо точок прикладання зусиль та подальших дій задля забезпечення максимально ефективного використання ресурсів експертного середовища», – йдеться у повідомленні.

У форумі візьмуть участь представники Експертної мережі Кримської платформи, незалежні експерти, представники державних органів України, міжнародних аналітичних центрів, неурядових організацій, представники дипломатичного корпусу країн-учасниць Міжнародної Кримської Платформи та академічної спільноти. Зареєструватися для участі у Форумі можна за посиланням.

Нагадаємо, у травні в Софії проходила друга Чорноморська конференція безпеки Міжнародної «Кримської платформи».

Роскомнагляд (Роскомнадзор) намагається заблокувати доступ до сайту Крим.Реалії . Безперешкодно читати Крим.Реалії можна за допомогою дзеркального сайту : https://dfs0qrmo00d6u.cloudfront.net . Також слідкуйте за основними подіями в Telegram , Instagram та Viber Крим.Реалії . Рекомендуємо встановити VPN .

UkraineNews