Боб Арум оцінив шанси Джареда Андерсона в бою з Мартіном Баколе: «Він впорається»

Боб Арум оцінив шанси Джареда Андерсона в бою з Мартіном Баколе: "Він впорається"

Боб Арум, промоутер американського проспекта суперважкої ваги Джареда Андерсона, оцінив шанси свого підопічного в бою з міцним конголезцем Мартіном Баколе.

«Джаред готовий прийняти цей виклик. Думаю, він впорається. Все ж Баколе — дуже, дуже сильний боєць. У хлопця відмінний удар, але ми віримо в перемогу Джареда. Ми знаємо, що Джаред готовий пройти весь шлях у суперважкій вазі.

Я думаю, що Андерсон майбутній чемпіон у цій ваговій категорії. Про це навіть говорив Тайсон Ф’юрі на самому початку його кар’єри. Вони спарингували. Джаред дуже, дуже хороший боєць. Тепер він став справжнім професіоналом, але на нього чекає найскладніше випробування. Я думаю, що він впорається, але подивимося.

Мені подобаються шанси Джареда. Це історія боксу. На шляху до вершини боєць перемагає різних суперників. Деякі з них не дуже хороші, а деякі дійсно хороші. Деякі хлопці підвищують твій рівень, і коли ти проходиш їх упевнено, то всі починають бачити в тобі щось особливе. Саме такий бій чекає на Джареда 3-го серпня», — сказав Арум.

Нагадаємо, раніше Туркі Аль аш-Шейх назвав причину зміни тренера у Джареда Андерсона.

UkraineNews