Як гадаєте, де живе один з затупників директора Державного бюро розслідувань: у родички дружини на кулічках чи в хоромах?

Журналісти виявили, де насправді живе заступник директора ДБР: у розкішних апартаментах за $900 000

19 Червня 2024
Чиновник вказав у декларацію місцем свого проживання орендовану квартиру.

Заступник директора Державного бюро розслідувань Олександр Удовиченко декларує місцем свого проживання орендовану квартиру, але насправді мешкає у квартирі в елітному ЖК Києва Regent Hill. Ринкова вартість такого житла стартує від $900 000.
Про це повідомили журналісти hromadske у своєму розслідуванні.
Місце проживання керівника Головного слідчого управління ДБР Олександра Удовиченка видала службова Toyota Camry на номерах прикриття, яка виїжджала з підземного паркінгу цього житлового комплексу і через 10 хвилин в’їхала у двір Державного бюро розслідувань.

За словами журналістів, квартира в ЖК Regent Hill записана на близьку родичку коханої дружини Олександра Удовиченка — Христини Копач.

Ірина Копач, яка живе в Одесі й працює косметологинею, придбала квартиру в ЖК Regent Hill площею 125 квадратів у жовтні 2022 року. Ринкова вартість нерухомості такого метражу у цьому ЖК стартує від 37 000 000 гривень — 900 000 доларів.
Однак, як встановили журналісти, Ірина Копач придбала квартиру всього за 1 500 тисяч гривень, тобто приблизно за 50 тисяч доларів. Така ціна вказана у договорі купівлі-продажу нерухомості.

Згідно з декларацією, чиновник ДБР орендує квартиру в Голосіївському районі Києва неподалік метро “Васильківська”

UkraineNews