Володимир Дубінський: “Всі чекають на “Прометей” у Суперлізі, команда розпочала тренування, підписуються три гравці”

Володимир Дубінський: “Всі чекають на “Прометей” у Суперлізі, команда розпочала тренування, підписуються три гравці”

Президент СК “Прометей” Володимир Дубінський у великому інтерв’ю Tribuna.com торкнувся теми майбутнього баскетбольного клубу “Прометей”.

“Баскетбол буде. Буквально зараз із Пащенком підписуються ще три гравці у баскетбольний “Прометей” із тих, які грали в інших клубах. Кістяк команди залишився колишній, троє пішли, трьох підписують. Команда вже розпочала тренування, перший збір проміжний вже проводять, з першого серпня проведуть повноцінний.

Проєкт фінансуватиму і далі, впевнений, що команда молода, амбітна, і ми поборемося за перше місце у Суперлізі. Але якщо з якихось причин нас туди не пустять, знову скажуть про 4 млн гривень – я закрию цей проєкт. Тобто цей проєкт житиме, якщо до нас буде ставлення як мінімум як до інших клубів.

Ми за спортивним принципом виграли Вищу лігу, виграли фінал «+60». Я нічого не хочу говорити про федерацію, у них своє сприйняття та розуміння. З того, що я чув – звичайно, всі чекають на «Прометей» у Суперлізі, ми вийшли туди за спортивним принципом.

Але, знову ж таки, після двох років метань якихось незрозумілих, я сказав зокрема федерації: хлопці, я вам рік тому сказав – якщо ні, я піду у футбол. Тоді це був жарт, але він виявився реальністю. Ми не планували, не думали, але виявилися пов’язані з футболом.

Але у баскетболі команда є, віримо, і буде. Я не хочу кидати баскетбол. Це дуже складно, є багато фінансових та інших проблем, кілька партнерів відмовилися від фінансування проєкту ще минулого року. Але є кілька, які лишилися, і вони розуміють, що це ненормально – і баскетбол, і волейбол, і футбол. Але баскетбол точно житиме”.

UkraineNews